tiistai 17. heinäkuuta 2012

38+5

Käytiin aamutuimaan Nysän kanssa moikkaamassa terveydenhoitajaa nro. 8 (ehkä, en pysy enää laskuissa mukana). Normisettiä - näytteet ja verenpaineet ja sen sellaiset. Ei ollut painoakaan tullut lisää grammaakaan, vaikka eilen niin uhmakkaasti herkuttelinkin kokonaisella eskimopuikolla.

Vaikka neuvolakortissa onkin tasainen rivi raivotarjontaa siitä asti kun jotain asentoa on ollut mahdollista ylipäänsä tunnistaa, tuli tänään rt-merkinnän perään pieni kysymysmerkki ja samalla lähete ylimääräiseen ultraan asennon tarkistamista varten. Olen ollut siinä käsityksessä noin pari edellistä kuukautta, että kersa olisi jo tiukasti kiinni lähtötelineessään, mutta näin ei nyt sitten ilmeisesti olekaan. Mitä todennäköisimmin Nysä kelluu kuin kelluukin ihan oikeaoppisesti raivotarjonnassa, mutta sen verran ylhäällä ja irrallaan, että th:n mielestä asia kannattaa tarkistaa.  Lisäksi th mainitsi Nysän mittojen olevan sen verran "laakeat" lantiooni nähden, että mitat olisi hyvä tarkistaa ultralla. Nielaistuani noin nyrkin kokoisen palan kurkustani tiedustelin varovasti, tarkoittiko th laakeilla mitoilla Nysän fyysistä kokoa, mutta kuulemma kyse olikin vauvan ulos tarjoutuvasta asennosta (pää kallellaan tms.), ja muuten tunnustelun perusteella tulossa olisi ihan kohtuullisen siro lapsi. Tai sitten se vain yritti rauhoitella, koska viimeisillään odottavia ei saa turhaan stressata.

jk. kävin viikonloppuna katsomassa erittäin huonon elokuvan. Nysä innostui elokuvan aikana riehumaan kuin silloin joskus kauan sitten Kitkerien konsertissa. Tarkoittaako tämä sitä, että lapsellani on huono maku? Vai tykkäsikö se vain niin paljon pippurirenkaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta