tiistai 4. syyskuuta 2012

Love it!

Tuleva kollegani ja bloggaajaystäväni Zona Virago ilahdutti Kirppua mukavalla yllätyksellä (kiitos!):

Tunnustuksen säännöt: 
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
 
 
Omalta suosikkilistaltani löytyy kymmeniä blogeja, joita luen säännöllisesti - harvemmin niissä kuitenkaan itse näkymättä. Yllättäen tämänhetkiset intressit kohdistuvat ennen kaikkea äitiys- ja lääketiedeaiheisiin blogeihin, mutta blogilistan suosikeista löytyy kaikkea ruokablogeista randomtyyppien päiväkirjoihin. Tämänhetkinen satunnainen top-5 koostuu kuitenkin seuraavista:
 
1. Lydas blogista gravid - raskaana. Oman odotusajan parhaita blogilöytöjä. Lydaksen vauvaelämää reilun kuukauden Jiitä vanhemman tytön äitinä on ollut sekä hauskaa että hyödyllistä seurata. Lydas pohtii usein blogissaan samoja kysymyksiä, joita itse tulee Jiin kanssa pohdittua muutamaa viikkoa myöhemmin. Matemaatikon kanssa useat vauva-aiheiset keskustelut sisältävätkin nykyään toistuvan elementin nimeltä "mä luin yhdestä blogista, että". Lämmin kiitos Lydakselle kaikista vinkeistä.
 
2. Lime Everything -blogin mmiwa. Odotus-, synnytys- ja toivottavasti tulevaisuudessa myös vauvajuttujen sivusta seuraaminen on kiinnostavaa myös muutaman viikon etumatkalla. Sen enempiä tuntematta mmiwa vaikuttaa jotenkin hyvältä tyypiltä.

3. Kotileikkiä leikkivä nurin. Kantovälineasiantuntija ja ainakin blogin perusteella mukava "jalat maassa" -äitiyden edustaja. Hyviä linkkivinkkejä. 
 
4. Tea blogista söndag i sängen. Sen lisäksi, että blogin nimi kuuluu yhdelle lempikappaleistani, on blogi niin visuaaliselta kuin muultakin sisällöltään minun makuuni. Sitä paitsi koirat <3! 

5. Pohjanmaan Marika eli Made in Lakeus -blogin kirjoittaja. Lääketiede-osion ja leppoisan life style -irrottelun sympaattinen edustaja.

Zonalle itselleenkin lähetän tunnustuksen näin epävirallisesti takaisin. Meitä yhdistävät melko lailla samat kiinnostuksen kohteet, ja mielenkiinnolla seuraan vaativaa uranvaihtoprosessia lapsiperheen arjen pyörityksen keskellä.

4 kommenttia:

 1. Kiitos! Erityisesti leppoisan life style -irrottelun sympaattisen edustajan tittelista. Heh. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinut nimetä sut myös mun osa-aika-avotakaksi..:)

   Poista
 2. Kiitos epävirallisesta tunnustuksesta :)

  Toivottavasti ristiäiset menivät nappiin ja sukunimiasia ratkesi lopulta kaikkia tyydyttävällä tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristiäiset saatiin juhlittua ongelmitta, sukunimi sen sijaan tuotti tosiaan päänvaivaa viime minuuteille asti - ja vähän ylikin. Ei sitä edes voinut ratkaista kaikkia tyydyttävällä tavalla, mutta joku päätös vain oli tehtävä. Olisin tuntenut itseni todella julmaksi, jos olisin valinnut toisin. Pehmeästä päästä kai kärsii koko perhe. Tai hyötyy osa.

   Poista

Tietoja minusta